U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag jouw gratis schatting aan

Ready. Set. Go

Verkoop je huis snel en zorgeloos dankzij onze Ready. Set. Go!-formule. Kandidaat-kopers komen langs op een overeengekomen moment, waarbij ze op het einde van hun bezoek een bod in een gesloten omslag doen. Op het einde van de bezoekdag ontdekken we alle biedingen en beslist de verkoper over het lot van zijn woning.
 

Ontdek hieronder alvast de voordelen van deze methode. Heb je vragen, twijfel dan niet om ons te contacteren.

 • Woonvast zorgt voor de hele organisatie.
 • Via Ready. Set. Go! zorgen we voor een verkoop in een zo kort mogelijke tijdsspanne.
 • Geen gedoe: je hoeft je woning maar één dag open te stellen voor bezoekers.
 • Doelgerichte marketingstrategie gekoppeld aan een intensieve online campagne, met als doel om zoveel mogelijk visibiliteit te creëren.
 

Doelgerichte marketingstrategie gekoppeld aan een intensieve online campagne, met als doel om zoveel mogelijk visibiliteit te creëren.

 1. Stap 1: Ready
  1. Neem vrijblijvend contact op met ons om te bekijken of jouw woning in aanmerking komt voor deze formule. Vervolgens zorgen wij voor een correcte waarde-bepaling en plannen we samen de bezoekdag in.
 2. Stap 2: Set
  1. Met onze doorgedreven en doelgerichte marketing zetten we jouw eigendom in the picture. Via een boekingstool kunnen geïnteresseerde kandidaat-kopers een bezoek inplannen op hun gekozen moment. Zo streven we naar een kwalitatieve en gecentraliseerde bezoekdag.
 3. Stap 3: Go
  1. Elke kandidaat-koper kan een bod onder gesloten omslag indienen. Wij verzamelen alle biedingen en bespreken ze op het einde van de dag. Wil je verkopen aan een van deze biedingen? SUPER! jouw woning is verkocht!

Terug naar boven
Sluit menu Woonvast