U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG BOVEN VRAAGPRIJS

VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG BOVEN VRAAGPRIJS

Deze gerenoveerde rijwoning in Lokeren is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gezellige woning. Met een perceeloppervlakte van 120 m² en een bewoonbare oppervlakte van 124 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een toilet beschikbaar. Indien je wenst zijn er nog mogelijkheden om uit te breiden richting de zolderverdieping.

Deze instapklare woning voldoet aan de hedendaagse standaarden en comfort. De renovatie heeft gezorgd voor een moderne en stijlvolle uitstraling, wat de woning extra aantrekkelijk maakt.

Een ander groot pluspunt van deze woning is de tuin. De tuin is gelegen op het zuiden, wat betekent dat je de hele dag kunt genieten van de zon. Of je nu wilt ontspannen in de zon of wilt genieten van een barbecue met vrienden en familie, deze tuin biedt de perfecte plek.

Kortom, deze gerenoveerde rijwoning in Lokeren is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en gezellige woning. Met een tuin op het zuiden, twee slaapkamers en een energiezuinig karakter, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangenaam en duurzaam woongenot.

Voor meer info contacteer Sam op 0475/22.23.22 of via sam@woonvast.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Woonvast Waasmunster