U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Instapklare halfopen bebouwing met 4 slaapkamers te Lokeren!

Ben je op zoek naar een recente energiezuinige halfopen bebouwing met 4 slaapkamers en zeer gunstige ligging te Lokeren? Lees dan snel even verder!

Indeling:
GLV: Je betreedt deze woning via de inkomhal voorzien van vestiaire en gastentoilet. Wanneer je verder gaat kom je in de ruime en lichtrijke leefruimte. De leefruimte is opgedeeld in zithoek, eethoek en bureau. De enorme lichtinval komt je dadelijk tegemoet en geeft een aangename, zachte sfeer. Aansluitend bevindt zich de open keuken voorzien van alle comfort en de naastgelegen berging is een nog extra pluspunt.

De directe connectie tussen tuin en leefruimte is ideaal om een zonnige dag door te brengen! Deze woning biedt maar liefst 3 terrassen waar je heerlijk kan relaxen!

1eV: Wanneer je boven komt betreedt je de ruime nachthal die uitgeeft op de 3 ruime slaapkamers, apart toilet en badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel.

2eV: De vaste trap geeft je toegang tot de tweede verdieping. Deze is momenteel ingericht als een ruime polyvalente ruimte, maar is ook voorzien om op te delen in 2 extra slaapkamers met een overloop en bureau. Verder is er ook een technische ruimte en berging.

Tenslotte sluiten we af met een aparte garage met oprit achteraan de woning waar je makkelijk een wagen en extra gerief in kan stockeren!

Troeven in een notendop
- hoogwaardige afwerking
- Zeer gunstige EPC (A-label)
- Zonnepanelen
- ruime bewoonbare oppervlakte
- mogelijkheid voor 5 slaapkamers
- centrale ligging
- conforme en hedendaagse technieken

Wordt deze woning jouw nieuwe thuis? Boek dan snel jouw afspraak op onze bezoekdag!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Woonvast