U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9200 Dendermonde

Omschrijving

Recente halfopen bebouwing op toplocatie.

Instapklare halfopen bebouwing met alle comfort gelegen op wandelafstand van het centrum van Dendermonde. De nabijheid van scholen, winkels, sporthal, park, natuur en openbaar vervoer geven de locatie van deze woning extra kracht.
De woning wordt gekenmerkt door een moderne en verzorgde afwerking, een zeer gunstig epc & conforme elektriciteit. De aanwezigheid van airco, inbouwkasten, rolluiken & zonnepanelen zorgen voor net dat tikkeltje extra.

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de ruime inkomhal die toegang biedt tot het gastentoilet, de berging met alle voorzieningen en de extreem lichtrijke woonkamer met praktische inbouwkasten waar ook een bureaugedeelte in verwerkt zit.
Door de open keuken kan je tijdens het kokkerellen eenvoudig communiceren met elkaar. Bovendien heb je zicht op je prachtige onderhoudsvriendelijke tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers (2 met inbouwkasten) met elektrische rolluiken en een badkamer voorzien van douche, bubbelbad, dubbele wastafel in meubel en toilet.
Gebrek aan kamers? Geen paniek! Op de tweede verdieping (toegankelijk met vaste trap) is er een extra kamer aanwezig die momenteel gebruikt wordt als bureauruimte voor thuiswerk, maar deze ruimte kan perfect dienst doen als vierde slaapkamer.

Bovendien beschikt de woning over een garage, wat ideaal is voor het veilig parkeren van je auto of het creëren van extra opbergruimte. Daarnaast is er ook nog een oprit voor de garage en parkeergelegenheid voor de woning.

TROEVEN IN EEN NOTENDOP:
- Energiezuinig (label A) & conforme elektriciteit!
- Inbouwkasten!
- Airco (met extra warmtefunctie) in de woonkamer, bureau op 2e verdieping & masterbedroom!
- Onderhoudsvriendelijke tuin!
- Vernieuwde technieken!
- Regenwaterput van 10.000L!

Kortom, deze woning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime en moderne woning op een toplocatie. Met een mooie tuin, garage en drie slaapkamers is dit een perfecte plek om te wonen en te genieten van het comfort en gemak dat deze woning te bieden heeft.

Meer informatie/een bezoek? Maak snel jouw persoonlijke afspraak op WWW.WOONVAST.BE of contacteer Jonas op 0468 19 11 62 of via jonas@woonvast.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Woonvast Waasmunster