U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9200 Dendermonde

Omschrijving

Instapklaar huis in Sint-Gillis met wowfactor!

Afgelopen jaar steeds naast jouw eigen stekje gegrepen? Misschien nog een chance, want dan hoef je nu dit huis niet te missen!

Massief parket streelt op het gelijkvloers je voetjes, all the way van in de hal en bureau vooraan tot aan de meer dan 4 meter hoge glaspartij (HR++) achteraan.

In de open en curvalicious keuken van massief beton kokkerel je de gekste gerechtjes. Wedden dat je friends zichzelf gaan uitnodigen om urenlang aperootjes te fretten aan die eye-catcher?

Last-minute nog 'n eitje nodig? Effe aanbellen bij topbuurvrouw Patricia! En anders trap je jouw stalen of elektrisch ros twee straten verder naar de Carrefour of Delhaize. De zondagse pateekes voor bij de mémé kun je zelfs gewoon te voet scoren bij Bellefood. Dan kan de auto blijven staan in de grote garage achteraan.

Op het eerste verdiep vlak naast de slaapkamer: de zenbadkamer met spa-allures. We zijn zelf ook fan van de naadloze overgang tussen de douche en het big-ass bad! En wie al zijn of haar kleren niet kwijt kan in de vele ingemaakte kasten op de overloop zit mogelijk met een klein shoppingprobleempje.

Onder het nieuwe en geïsoleerde dak bevindt zich een lichtrijke tweede slaapkamer, met bakken bergruimte.

In het verlengde van de zuidgerichte tuin haal je met jouw trouwe viervoeter - of tweevoeter - je wandelhartje op, want daar begint een stuk groen van Natuurpunt dat doorloopt tot aan Bellebroek.

Al een datum geprikt voor je bangelijke housewarming?


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Woonvast