U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9255 Buggenhout

Omschrijving

Moderne en energiezuinige woning op unieke locatie

Ontdek deze moderne staalbouwwoning met een uitstekende energie-efficiëntie en hoogwaardige materialen, gelegen in een rustige buurt, omgeven door weilanden en aan de rand van Buggenhout bos.

De woning heeft 2 aparte inkomhallen, één die toegang geeft tot een aparte bureau- of praktijkruimte en een tweede die uitkomt op de leefruimte met open keuken.

De eerste verdieping van deze woning biedt een verrassende troef met reeds aanwezige voorzieningen voor een badkamer, wasruimte en toilet. Hierdoor kan deze ruimte makkelijk omgevormd worden naar de wensen van de nieuwe eigenaar.

Momenteel beschikt de woning over 3 slaapkamers, maar er bestaat de mogelijkheid om dit aantal uit te breiden tot 5 slaapkamers. Dit biedt flexibiliteit aan toekomstige eigenaars, bijvoorbeeld voor gezinnen die extra ruimte nodig hebben of voor diegenen die een extra ruimte willen inrichten.
Tevens is de volledige woning modulair aan te passen

Duurzaamheid staat centraal in deze woning met maar liefst 27 zonnepanelen op het dak, een warmtepomp, driedubbel hoogrendementsglas en isolerende chape. Hierdoor geniet je niet alleen van een energiezuinige leefomgeving, maar bespaar je ook op je energiekosten.

TROEVEN:
- Grote tuin zonder geluidshinder
- Op wandelafstand van Buggenhoutbos
- Dubbele garage + zeer ruime oprit voor min. 4 wagens
- Conforme elektriciteit
- EPC label A
- Flexibiliteit om naar eigen wensen af te werken
- Geen verkaveling meer mogelijk in deze straat - grote troef voor het uitzicht
- Container (30m2) in de tuin kan gebruikt worden als tuinhuis, bergruimte, ...

Deze eigentijdse staalbouwwoning met haar indrukwekkende kenmerken is een unieke kans voor wie op zoek is naar comfort, duurzaamheid en flexibiliteit in een hedendaagse woonomgeving. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele troeven van deze bijzondere woning.

Interesse in deze woning? BEZOEKDAG 17 februari na afspraak via WWW.WOONVAST.BE of contacteer ons via indie@woonvast.be of via het telefoonnummer: 0470 06 89 23


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Woonvast