U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9200 Dendermonde

Omschrijving

Instapklare bungalow met zonnige tuin.

Ben je op zoek naar een modern afgewerkte bungalow in een kindvriendelijke woonwijk die bovendien gelegen is op wandelafstand van alle noodzakelijke faciliteiten? GEVONDEN!!
De conforme elektriciteit & het asbestveilig attest vullen de lijst van pluspunten verder aan.

De woning is een bungalow, wat betekent dat alle ruimtes en kamers zich op de benedenverdieping bevinden. Dit maakt het ideaal voor mensen die geen trappen willen of kunnen beklimmen. Met 180m² bewoonbare oppervlakte is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De woning is de afgelopen jaren gerenoveerd, wat betekent dat je kan genieten van moderne voorzieningen en een eigentijds interieur. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Snel even buiten eten? Het terras is toegankelijk via een schuifdeur.

De woonkamer is ruim en lichtrijk waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen na een lange dag. Aangezien de tuin Zuid georiënteerd is bewijzen de elektrische zonnewering en rolluiken een extra dienst.

De bungalow beschikt nog over 2 slaapkamers (1 met airco), de berging, de 2 aparte toiletten, de inkomhal, de ruime badkamer die volledig is uitgerust met een douche, ligbad en dubbele wastafel in meubel, de dressing en de aparte wasplaats.
Daarnaast beschikt de woning ook over een garage waar de auto veilig en droog kan in geparkeerd worden. Parkeren kan ook vlot voor de woning waardoor deze garage dan kan dienst doen als extra opbergruimte of een veilige plaats voor fietsen.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de prachtige Zuid georiënteerde tuin die ook toegankelijk is via een zijingang. Of je nu wilt barbecueën met vrienden en familie of gewoon wilt ontspannen in de zon, de tuin biedt de perfecte plek.

Kortom, deze gerenoveerde woning in Dendermonde biedt alles wat u nodig heeft & is het de ideale plek om te wonen.

TROEVEN IN EEN NOTENDOP:
- Instapklaar!
- Elektriciteit conform + geen asbest!
- Nieuwe condensatieketel!
- Rolluiken + zonnewering!
- Zonnige tuin!
- Uitstekende ligging!

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit kan door Jonas te contacteren op 0468 19 11 62 of via jonas@woonvast.be. Een bezoek maken kan eenvoudig via WWW.WOONVAST.BE


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Woonvast Waasmunster