U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Gent

Omschrijving

Instapklaar 2-slaapkamerappartement met rustige ligging in Sint-Amandsberg!

Welkom in dit prachtige instapklare 2-slaapkamerappartement, gelegen op een serene locatie in het charmante Sint-Amandsberg. Dit goed onderhouden pareltje is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig thuisgevoel.

Een van de grote troeven van dit appartement is de zeer gunstige EPC-score, wat betekent dat je kunt genieten van een energiezuinige en duurzame woonervaring.

De ruime berging biedt je de mogelijkheid om al je persoonlijke bezittingen netjes op te bergen, zodat je in een georganiseerde en opgeruimde omgeving kunt leven.

Daarnaast is er ook een ondergrondse staanplaats beschikbaar, die verplicht is om mee aan te kopen voor € 25.000.

Met de ligging op een steenworp afstand van het bruisende centrum, biedt dit appartement je het beste van beide werelden. Je profiteert van de rustige omgeving, maar bent toch slechts enkele minuten verwijderd van alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer.

Dit appartement is niet alleen ideaal voor eigen bewoning, maar biedt ook uitstekende mogelijkheden als investering. Dankzij de gunstige locatie en aantrekkelijke eigenschappen zal het ongetwijfeld veel vraag hebben op de huurmarkt.

Twijfel niet langer en kom dit prachtige 2-slaapkamerappartement ontdekken. Een ideale kans om een droomwoning of een slimme investering te verwerven!

Voor meer info of een bezoek contacteer Sam op 0475 22 23 22 of via sam@woonvast.be!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Woonvast Waasmunster