U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2018 Antwerpen

Omschrijving

Fris appartement op crazy locatie.

Locatie, locatie, locatie! Je kent het vastgoedmantra wel. Driewerf hoera dus, want de duurzame en hippe huboase van ‘t Groen Kwartier en PAKT begint in jouw straat!

Een koffietje wegslurpen bij Caffènation, de bekendste koffiebar van Antwerpen, een lekker lokale lunch verorberen op het dak van Racine of bij Bar Vert op de hoek, een zot diner bij The Jane als je graag eens fancy gaat eten: dit is gewoon jouw achtertuin.

In je straat bezingen neoclassicistische gevels en belle-époquepanden de grandeur van weleer. Het appartement van 39m2 bevindt zich op de derde verdieping van een building temidden van al die statige woningen.

Met je velootje ben je op drie minuten in Berchem-station (850m) en je hebt binnen een straal van 1km zelfs keuze waar je boodschappen doet: Albert Heijn, Proxy Groen Kwartier, Aldi of Carrefour Express. Geen wonder dat het appartementje een Mobiscore van 9,9/10 heeft.

Majestueuze zonsondergangen vallen ‘s avonds door de geheel nieuwe geluids- en warmtewerende raampartij naar binnen en schilderen een schouwspel op een canvas van fris geschilderde muren. Volgend jaar zit de voorgevel van het gebouw ook in een nieuw jasje.

Pitten doe je in het tweepersoonsbed van de aparte slaapkamer, met een grote kast voor je garderobe.

Ideaal voor singles die op eigen benen willen staan. Of ben je een snuggere investeerder? Het appartement is zonder indexering jarenlang verhuurd aan €695/maand (all-in).

Welkom in je nieuwe stekje!

Helemaal weg van dit appartement? Contacteer JOnas op 0468 19 11 62 of via jonas@woonvast.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Woonvast